Deltabron / About

Sinds 1988

Deltabron, opgericht in 1988, is sinds 1992 gevestigd in Goes. Altijd gericht op softwareontwikkeling is de klantenkring gestaag gegroeid. Oorspronkelijk richtte Deltabron zich op software voor dierenartsen. Voor hen heeft Deltabron de pakketten DA en Dante ontwikkeld. Sinds 2000 mag Deltabron zich verheugen in een steeds groeiende belangstelling van MKB, organisaties en overheden. Wij ontwikkelen webapplicaties, windowsapplicaties, mobile apps, windows services en meer. Dat doen we met moderne hulpmiddelen, een garantie voor modene applicaties.

Velen wisten de weg reeds te vinden naar Deltabron, van eenmansbedrijven tot Rijkswaterstaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beeldhuis

Deltabron is een van de initiatiefnemers en bewoners van het Beeldhuis. Het Beeldhuis is een markant gebouw waarin diverse bedrijven in de creative en communicatiesector werkzaam zijn.

Onze collega's in het Beeldhuis zijn u graag van dienst voor drukwerk, vormgeving, fotografie of netwerken en computers.

Paul Geirnaerdt

Paul Geirnaerdt is eigenaar van Deltabron. Betrokken bij softwareontwikkeling sinds 1974(!) houdt hij zich bezig met de wijze waarop de gebruiker met de applicatie omgaat.

Verder vertaalt hij uw wensen (en eisen) naar optimaal functionerende, moderne software.

Aandachtsgebieden