Dierenartsen / Ondersteuning


DA Versies

DA voor Dos versie 5.75

Dit is een upgrade voor versie 5.73 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.73, installeer dan eerst versie 5.73!

DA voor Dos versie 5.73

Dit is een upgrade voor versie 5.60 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.60, installeer dan eerst versie 5.60!

DA voor Dos versie 5.60

Dit is een upgrade voor versie 5.60 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.52, installeer dan eerst versie 5.52!

DA voor Dos versie 5.52

Dit is een upgrade voor versie 5.60 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.44, installeer dan eerst versie 5.44!

DA voor Dos versie 5.44

Dit is een upgrade voor versie 5.60 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.34, installeer dan eerst versie 5.34!

DA voor Dos versie 5.34

Dit is een upgrade voor versie 5.60 en hoger. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.0, installeer dan eerst versie 5.0!

DA voor Dos versie 5.0

Boek voor Dos versie 5.5

Dit is een upgrade voor versie 5.4. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.4, installeer dan eerst versie 5.4!

Boek voor Dos versie 5.4

Dit is een upgrade voor versie 5.3. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.3, installeer dan eerst versie 5.3!

Boek voor Dos versie 5.3

Dit is een upgrade voor versie 5.2. Indien u nog niet gebruik maakt van versie 5.2, installeer dan eerst versie 5.2!

DANTE voor Windows versie 1.0.18

Dit is een upgrade voor DANTE.

VPK Mutaties

Augustus 2015

Juli 2015

Juni 2015

Mei 2015

April 2015

Maart 2015

Februari 2015

Januari 2015

December 2014

November 2014

Oktober 2014

September 2014

FAQ

Melding 'kan werkdirectory niet vinden'

Dit wil zeggen dat de benodigde netwerkverbinding is verbroken. Klik met de rechtermuisknop op het icoon 'netwerk' (dit is afhankelijk van de windows-versie) en kies voor 'netwerkverbinding maken'. Koppel daarna het juiste station, voor DA vaak F:, aan het juiste pad, vaak in de vorm \\SERVER\C. Let daarbij op het vinkje bij 'opnieuw verbinden bij aanmelden'. Het te koppelen station en pad is specifiek voor uw situatie, maak daar dus een notitie van.

Hulpmiddelen & Tools

Handleiding DA voor Dos

Handleiding DA voor Dos in MS-Word formaat.

Handleiding Boek voor Dos

Handleiding Boek voor Dos in MS-Word formaat.

Voorbeeld lay-out medicijnetiket

Dit is een voorbeeld van een lay-out zoals DA die gebruikt voor medicijnetiketten en speciaal bedoeld voor Eltron/Zebra printer. Pas de lay-out aan met een teksteditor, bijvoorbeeld Notepad.

Voorbeeld lay-out adresetiket

Dit is een voorbeeld van een lay-out zoals DA die gebruikt voor adresetiketten en speciaal bedoeld voor Eltron/Zebra printer. Pas de lay-out aan met een teksteditor, bijvoorbeeld Notepad.

Voorbeeld lay-out vaccinatie-etiket

Dit is een voorbeeld van een lay-out zoals DA die gebruikt voor vaccinatie-etiketten en speciaal bedoeld voor Eltron/Zebra printer. Pas de lay-out aan met een teksteditor, bijvoorbeeld Notepad.

Voorbeeld lay-out vaccinatie-CSV bestand

Dit is een voorbeeld van een lay-out zoals DA die gebruikt voor vaccinatie-etiketten in csv-formaat en speciaal bedoeld voor export. Uitvoer sturen naar een printer met specifieke map t.b.v. tekst uitvoer. Tekstuitvoer-printer: Maak een nieuwe printer aan met volgnr. 999, gebruikersnaam Tekst en als pad TEKST. Onder de DAEXEC-map zal dan een sub-map aangemaakt worden met de naar TEKST. In deze map komen vervolgens de uitvoerbestanden bij uitvoer naar printer 999

Voorbeeld lay-out vaccinatie-CSV bestand DANTE

Dit is een voorbeeld van een lay-out zoals DANTE die gebruikt voor vaccinatie-etiketten in csv-formaat en speciaal bedoeld voor export. Bij uitvoer kiezen voor 'Afdrukken naar Bestand' en wel Tekst Bestand. De exportdefinitie is gedifinieerd in de layout. In de map Export zal dan vervolgens het uitvoerbestand beschikbaar zijn

WinPrint Printmanager versie 1.6

Winprint is een programma waarmee, in combinatie met DA voor Dos, direct gebruik kan worden gemaakt van MS-Windows Printers. Indien u reeds Winprint van een lagere versie dan 1.5 heeft geïnstalleerd, is het raadzaam eerst deze te de-installeren (verwijderen) waarbij u de .ini kunt behouden voor instellingen.

Verkrijgen kengetallen

Handleiding voor het verkrijgen van Kengetallen t.b.v. AUV in MS-Word formaat.